VORES ALARMER TIL ERHVERV OG PRIVAT

DU ER BEDRE BESKYTTET MED EN ALARM

En god udvikling teknologisk har gjort det meget nemmere at være tilknyttet og opkoblet til et alarmsystem. De nye systemer er både brugervenlige og effektive. Du kan nemt via din smartphone få adgang til en række funktioner således at du selv kan styre forretningen. 

 
DØGNBEMANDET VAGTCENTRAL

Ved at have en vagtaftale sørger vi for at du altid er dækket af et vagtselskab. De vil stå til rådighed i forhold til udrykning 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Desuden dækker vi hele landet uden undtagelser. Hvis man vælger at blive en del af vores netværk, kan der med kort varsel altid blive rykket ud til destinationen. Og det er uanset tidspunkt på døgnet.&nbsp

MONTØRER & KONSULENTER

Hos os planlægger vi alarmprocessen ned til mindste detalje. Det hele handler om at være sikret uden at betale for meget. Af den grund anbefaler vi at tale med en af vores ekspert konsulenter, der vil afdække Jeres behov og komme med et forslag til hvordan et system ser ud. Derfor er du altid velkommen til at ringe og aftale et møde.

RELATEREDE VIDEOER
 
PRODUKTER

Priserne er vejledende eksempler på mulige løsninger. Kontakt os for at få et præcist tilbud på den løsning der passer til dine behov.

Jablotron 100

Sikre virksomhedens værdifuld aktiver ved brug af jablotron 100, stop uautoriseret adgang til din lokaller samt styr lyset og døre via Jablotron apps.

LEJE FRA 399,- månedligt

KØB FRA 6.995,-

Iconnect Alarm

Til den mindre virksomhed som søger en enkel løsning som er lige til men ikke desto mindre en stærk og strømlinet 2-vejs trådløst alarm system.

LEJE 199,- månedligt

KØB FRA 3.999,-