Adgangskontrol / Låse

ADGANGSKONTROL – ET VIGTIGT ELEMENT I BYGNINGSSIKRING

Spyman Security's adgangskontrolsystem skal sikre bygninger og mennesker. Men det skal samtidig være så moderne, at det matcher virksomhedens udvikling. Foruden at sikre uvedkommende adgang og forebygge tyveri, skal systemet give mulighed for at konfigurere procedurer og niveauer for sikkerhed. 

NYESTE TEKNOLOGI

Et moderne adgangskontrolsystem kan du på 5 minutter oprette adgang. Du kan lynhurtigt bestemme hvem der skal have adgang til hvilke døre i virksomheden - uanset hvor du befinder dig. Ikke noget med længere at smide nøglerne væk og skifte låse. Du lukker simpelthen bare adgangen for det enkelte kort eller chip.

RAPPORTERING OG ANALYSE

Med disse funktioner kan du samtidig hurtigt se hvilke døre der er blevet åbnet hvornår. Du får tilmed en alarm hvis en medarbejder glemmer at lukke døren efter sig. Der kan udtrækkes rapporter, der dokumenterer den daglige adgang igennem bygningens døre og områder. Ved efterforskning kan der til eks. udtrækkes en rapport, der viser hvem der har fået adgang gennem en specifik dør eller viser en specifik persons færden igennem hele bygningen over en udvalgt tidsperiode.